Buiten

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Altijd zwemmen
Je kunt natuurlijk een los kaartje kopen voor ons zwembad, maar met een abonnement kun je altijd zwemmen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het zwembad. De abonnementen zijn verkrijgbaar in de voorverkoop, maar ook nog steeds verkrijgbaar als het zwembad al geopend is.

Zwempas
Voor onze abonnementen is een Zwempas nodig. Alle leden van het gezin dienen een eigen zwempas te hebben. De abonnementen zijn persoonsgebonden. Wij kunnen bij de kassa aan de abonnementhouder vragen om een ID bewijs.

De tarieven van onze abonnementen zijn exclusief € 5,00 voor de zwempas. Deze pas is herbruikbaar voor elk volgend seizoen. Als je al een zwempas hebt, kun je in onze webshop een individueel seizoensabonnement kopen. Download de handleiding hieronder voor een uitgebreide uitleg. Heb je nog geen abonnement dan kun je deze nu weer aanvragen.

Aanvraagformulier zwemabonnement
Stappenplan verlengen abonnement

In ons zwembad gelden toegangsvoorwaarden.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,00
12-badenkaart
60,00
Abonnement* 5 t/m 15 jaar
68,50
Abonnement* volwassene
75,00
Abonnement* gezin 4 personen
215,00
Abonnement* gezin 5 personen
265,00
*Zwempas
5,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.