Binnen

Seniorencombi

Blijf fit en vitaal!

Voor senioren is het extra belangrijk om in beweging te blijven, maar het moet natuurlijk ook leuk zijn. Doe daarom mee met onze Seniorencombi. Een leuke bewegingsactiviteit, waarbij ook gezelligheid voorop staat.

Het is geen geheim dat bewegen belangrijk is. Krijg je bij het ouder worden last van je spieren en gewrichten? Dan is de Seniorencombi de ideale oplossing, want door te bewegen worden de spieren en gewrichten soepeler.

De instructeur stemt alle lessen af aan het niveau van de groep, zodat je altijd op jouw eigen niveau traint. De lessen vinden in groepsverband plaats. Dit werkt motiverend en is natuurlijk ook gezelliger.

Doordat we tijdens de lessen oefeningen en vaardigheden trainen van de diverse sporten met de daarbij behorende materialen, gaat het bewegen en de inspanning automatisch en is er vooral ook veel lol!

De lessen sluiten we aan het einde gezellig af met een lekkere kop koffie of thee.

Wat heb je nodig?

  • Sportschoenen met een lichte zool

Tarieven

Per keer
5,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.