Buiten

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebookpagina.

Zwembandjes
Zwembandjes vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de kassa te koop.

Altijd zwemmen
Je kunt natuurlijk een los kaartje kopen voor ons zwembad, maar met een abonnement kun je altijd zwemmen. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het zwembad. De abonnementen zijn verkrijgbaar in de voorverkoop, maar ook nog steeds verkrijgbaar als het zwembad al geopend is.

Zwempas noodzakelijk
Voor onze abonnementen is een Zwempas nodig. Alle leden van het gezin dienen een eigen zwempas te hebben. De abonnementen zijn persoonsgebonden. Wij kunnen bij de kassa aan de abonnementhouder vragen om een ID bewijs.

De tarieven van onze abonnementen zijn exclusief € 5,00 voor de zwempas. Deze pas is herbruikbaar voor elk volgend seizoen. Als je al een zwempas hebt, kun je in onze webshop een individueel seizoensabonnement kopen. Download de handleiding hieronder voor een uitgebreide uitleg. Heb je nog geen abonnement dan kun je deze in 2022 weer aanvragen.

Aanvraagformulier zwemabonnement
Stappenplan verlengen abonnement

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,00
Los bad 2 t/m 4 jaar
3,00
Los bad tot 2 jaar
1,00
12-badenkaart
60,00
Abonnement* 5 t/m 15 jaar
68,50
Abonnement* volwassene
75,00
Abonnement* gezin 4 personen
215,00
Abonnement* gezin 5 personen
265,00
*Zwempas
5,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.