Buitenbad 2 mei open!

Nieuws

Buitenbad 2 mei open!

Blij zwemmen

Vanaf 2 mei kunnen we weer genieten van een spetterend buitenseizoen.

Een nieuw buitenseizoen
Eindelijk! Het ziet ernaar uit dat buitenbad Schoonenburg deze zomer zonder corona-beperkingen open kan. Onbezorgd genieten van zon en water in ons eigen dorp. Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te verwelkomen. Hieronder zie je hoe je een abonnement kunt kopen of verlengen. Met een abonnement kun je iedere dag komen zwemmen.

Het zwembad gaat op maandag 2 mei open. Zondag 28 augustus is dan de laatste dag. Vier maanden zwemplezier! Met een abonnement kun je onbeperkt terecht in het zwembad en laat je zien dat je het zwembad een warm hart toedraagt. Heb je al een abonnement gehad dan kun hem weer opwaarderen op onze website. Nieuwe gezinsabonnementen kunnen aangevraagd worden met het formulier hieronder.

Verlengen of aanschaffen abonnement
Had je al een abonnement? Dan kun je hem weer opwaarderen op onze website. Nieuwe gezinsabonnementen kunnen aangevraagd worden met de bon op deze flyer. Van maandag tot donderdag kun je van 09:00 tot 12:00 uur ook terecht in Sporthal de Klipper om een abonnement aan te schaffen of te verlengen. De voorverkoop duurt tot en met 28 april.

Lees hieronder hoe je jouw abonnement kunt verlengen:

Aanvraagformulier zwemabonnement
Stappenplan verlengen abonnement

Voorbereidingen
We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. Met man en macht worden de bassins schoongemaakt, de installatie getest, gras gemaaid en struiken gesnoeid. We doen dat niet alleen. De stichting 5-Yes helpt ons, zoals altijd, met raad en daad. Zij zijn onmisbaar voor ons en jouw zwembad.

Sterker nog. De gemeente Molenlanden heeft de overeenkomst met Sportfondsen na ruim 25 jaar opgezegd. De stichting heeft het voornemen om vanaf 2023 het buitenbad te gaan beheren. Op die manier blijft zwembad Schoonenburg behouden voor Nieuw-Lekkerland.

Daarnaast zijn we ook lokale ondernemers dankbaar die met hun bedrijf meewerken aan het openhouden van het zwembad, maar zeer zeker in de voorbereiding veel werkzaamheden verrichten om het zwembad voor jullie klaar te maken voor de zomer.

Zwemles
Dit jaar is er ook weer zwemles in Schoonenburg. De zwemlessen worden aangeboden door zwemschool Swimmin vanaf 1 juni. Op hun website vind je meer informatie en kun je inschrijven.

Rookvrij
Ons buitenbad is een rookvrij terrein. Wij vinden het belangrijk dat kinderen spelen en zwemmen in een rookvrije omgeving op weg naar een Rookvrije Generatie.

Wij hebben er zin in, jij ook?!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.