Verdere versoepeling coronamaatregelen

Nieuws

Verdere versoepeling coronamaatregelen

binnensport

Goed nieuws! Vanaf woensdag 26 januari heeft de overheid nieuwe versoepelingen aangekondigd!

In de persconferentie van dinsdagavond 25 januari kondigde het kabinet nieuwe versoepelingen aan. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat er weer meer mogelijk is.

Sport algemeen

  • Sportbeoefening individueel en in groepen is toegestaan. Zowel binnen als buiten en zowel voor jeugd als volwassenen.
  • Er zijn geen beperking qua tijden voor sportbeoefening. Er kan dus ook in de avond gesport worden.
  • Professionele sportcompetities en competities en toernooien op amateurniveau tussen verenigingen e.d. zijn toegestaan.
  • Voor buiten- en binnensport is de 1,5 meter capaciteit van toepassing.
  • De 1,5 meter blijft gelden. Indien noodzakelijk voor de sportbeoefening, bijvoorbeeld bij judo mag de 1,5 meter afstand losgelaten worden.
  • Kleedkamers en douches mogen open.

Publiek weer (beperkt) toegestaan
Publiek is weer toegestaan bij amateursport (wedstrijden en trainingen), professionele sportwedstrijden en topcompetities. Voor publiek geldt een coronatoegangsbewijs en een vaste zitplaats op 1,5 meter afstand van elkaar.

Horeca weer open
De horeca is weer open. Je kunt dus fijn en gezellig bij ons terecht voor een kop koffie, hapje of drankje! Er is een vaste zitplaats op 1,5 meter afstand verplicht.

Algemeen

  • Een coronatoegangsbewijs én een geldig ID-bewijs zijn verplicht bij binnenkomst van onze accommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder (zie website Rijksoverheid). Het coronatoegangsbewijs kun je tonen via de QR-code in de CoronaCheck-app of op papier laten zien;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten en als je zit;
  • Volg de routing, zoals aangegeven door onze medewerkers.

Samen houden we het veilig
Wil jij je weer lekker kunnen genieten in onze accommodatie? Samen houden we het veilig! De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus blijven daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, desinfecteer je handen en hoest/nies in je elleboog.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.