Zaalverhuur

Zaalverhuur

Huur de sporthal voor jouw activiteit

Zaalverhuur header.jpg

Wil je graag zelf of met jouw vereniging, school of bedrijf een zaal huren? Dat kan heel gemakkelijk en snel.

Sporthal de Klipper is geschikt voor alle zaalsporten. Voetbal, basketbal, volleybal, badminton, karate en vele andere indoor sporten. In de sporthal vind je bij ons ook Fitnessvereniging Nieuw Lekkerland en een gezellig Sportcafé.

Naast sport is de zaal ook geschikt voor feesten, rommelmarkten en andere activiteiten. Tevens is het Sportcafé te huur voor feesten en partijen. In samenwerking met onze partners kunnen we zelfs de catering geheel voor je verzorgen.

De sporthal huren voor een kinderfeest? Ideaal! Geef kinderen wat speel- en sportmaterialen en ze hebben de middag van hun leven. Na afloop een hapje en een drankje en je hebt een feestje dat je nog lang zal bijblijven.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via: nieuwlekkerland@sportfondsen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.